Welcome

Varför män älskar fruar men fortfarande har älskarinnor

Kan alla män förräderi??

Varför har män älskarinnor och hur man förstår att detta hände? Varför, till och med fusk på sina fruar, går inte män till sina älskarinnor? Om en man fuskar, betyder det då att han har slutat älska? Vilka är de främsta orsakerna till manlig otrohet?

Våra experter hjälper dig att förstå dessa svåra frågor. apotekpotensmedel.

Irina Falcao

Relationspsykologi

Certifierad lycka tränare, astropsykolog, författare till boken “Gudinna Shakti. Lärobok för materialisering av önskningar ”

Vissa psykologer försäkrar: även en man som älskar sin fru kan förräderi och förhållanden på sidan. Anledningen till detta är låg självkänsla och en önskan att bevisa för andra ditt värde och betydelse..

Gåvor för ensamhet

Min flickvän har redan haft ett förhållande med en gift man i tio år, han anser att hon är hans andra fru och hon får regelbundet dyra gåvor från honom och följer henne på affärsresor på jobbet. Men här är problemet: varje nyår och var 8 mars firar hon ensam kamagra oral jelly. Hennes älskare, en föredömlig familjeman och omtänksam make, tillbringar dessa helgdagar med sin lagliga fru. Vänner frågar ofta om hon alltid är förolämpad för att vara på sidelinjen, men hon ler bara och stryker diamantörhängen som presenteras av de troende. Du kan uthärda för sådana gåvor!

Han är en liten pojke i hjärtat

Den otrogna mannen lider inte heller av ånger, han är glad att ha två kvinnor på en gång, så han känner sig som en riktig man, en hjälteälskare.

Men poängen är inte bara att han är välmående, män har älskarinnor oavsett lön. Och poängen här är inte alls med naturlig polygami eller ökad libido, annars skulle trogna män inte existera i naturen. Det handlar om låg självkänsla.

Män som älskar fruar men ändå älskarinnor är psykiskt omogna och svaga. Det är därför de inte överger sina fruar: de ger dem en känsla av förtroende och stabilitet. Och närvaron av flera kvinnor samtidigt ökar deras åsikt om sig själva..

”Jag är en man! Jag är en hane! Jag är en vinnare!” tror den otrogna mannen. Och det fungerar.

En älskare är som ett batteri

Och även sådana män har brist på inre energi, så de, som vampyrer, behöver alltid ”friskt blod”, ytterligare laddning. För detta är kvinnor på sidan, de tjänar som ett moraliskt ”batteri”.

Jag frågade en vän vad som var fel med hennes älskares fru. Kanske försummade hon sig själv, blev frigid, förbittrad? Till vilket hon fick svaret: inte alls, hon är en ganska vacker, trevlig kvinna, och poängen här handlar inte alls om henne. Faktum är att välvårdade sexiga skönheter också fuskar! Kom ihåg samma Demi Moore, Ani Lorak, Rita Dakota, Anna Sedokova … Alla på en gång lurades av sina män.

Fly från problem

En annan anledning till att män har älskarinnor är rädsla och ovilja att lösa familjeproblem. Vissa har lättare att lämna hemmet i ett par dagar och glömma sig själva i en annan kvinnas armar än att på vuxen väg diskutera vad som är försenat. Med en älskarinna behöver du inte tänka på föräldramöten, köpa ett nytt kylskåp och andra prosaiska frågor. En älskarinna är en semester och slarv, en källa av känslor, även om det bara är några dagar. Och även om hushållssyslorna inte försvinner någonstans, tack vare flykten till hans älskarinna, kan deras beslut skjutas upp på obestämd tid. Bekvämt!

Så vilka kvinnor inte lämnar män?

Från kvinnor som verkligen älskar sig själva och inte jämför sig med andra. ”Jag är vacker i alla vikt, i alla kläder, och jag är unik!”

Från kvinnor som är intresserade av livet. Du kan chatta med dem om vad som helst, du är aldrig uttråkad av dem, de har många hobbyer, de lär sig ständigt, utvecklas och ser inte in i en mans mun.

Från dem som inte förväntar sig en prins på en vit häst och lycka som är på väg att falla från himlen, men alltid tar initiativ: i relationer, på jobbet, i att kommunicera med människor.

Från kvinnor som inte försöker tävla med män och i familjen är endast engagerade i ”kvinnofrågor”. Män gillar det när de får möjlighet att känna sig som en mästare i huset, snarare än att skruva in glödlampor och hamra naglar i hans ställe..

Anna Sukhova

Män delar tydligt sex och känslor, relationer. Och i människans värld kan det mycket väl vara att dessa två komponenter inte kombineras i ett objekt. Män lider, känner sig skyldiga, men fortsätter att leva i det om och om igen..

Den främsta anledningen till manlig otrohet är oförmågan att komma överens.

Jag kan inte förklara mig själv, och viktigast av allt, det finns ingen förståelse från partnern. En man är inte nöjd med sin frus utseende, men han kan inte säga det högt, eftersom detta åtföljs av kvinnliga klagomål, tårar och negativism.

Det finns ingen manlig önskan om en partner, och det är inte vanligt att diskutera sådana känsliga ämnen i vanliga familjer. Kvinnor klagar i allt högre grad på bristen på uppmärksamhet från män. Och alla dessa tystnader leder till att par lever som grannar..

Det finns allt – bo tillsammans, uppfostra barn, semestrar, semestrar, köpa kylskåp … Det finns ingen – sex mellan man och hustru.

Det betyder att det inte flirter. Det finns ingen attraktion till varandra. Därefter försvinner både tillgivenhet och vänlighet. Allt som återstår är engagemang, kärlek till en person, till en fru, till deras barns mor. Endast kärleken till en kvinna går förlorad.

Vanligtvis uppträder nytt manligt intresse på jobbet. Han letar inte ens efter någonting. Hon är själv aktiv, sällskaplig och väldigt glad. Hon är alltid på gott humör, hennes ögon brinner. Hon flörtar med honom. Sig. Han antyder, ser vacker ut, försöker behaga honom – gör vad hans fru glömmer bort på grund av det stora antalet vardagliga problem. Och naturligtvis kan han inte misslyckas med att märka hennes glada inställning till livet, hon är som ett andetag av luft. Hon är annorlunda. Och det finns så lite av det i livet att du kan tänka på mycket om det, och du kan bara visa dig själv från den sida du vill. Och nu utvecklas denna roman med två obefintliga karaktärer tillräckligt snabbt.

Snart berättar han för sin älskarinna hur hemma ”allt är komplicerat, och vi sover inte med min fru. Och vi lever bara för barns skull. ” Och sedan kommer han hem och inser att bara här är han verklig. Och bara här, bredvid sin fru, kan han lugnt slappna av och bara leva utan att berätta för någonting. När allt kommer omkring är frun så kära och nära. Och älskarinnan är ett oändligt häckelopp.