Welcome

Enkla regler för att muntra upp rutinmässigt sex

Sociologer säger att endast 30% av paren har sex 1-2 gånger i veckan (detta anses vara normen), 71% – inte mer än två gånger i månaden. Dessutom har vartannat par tekniskt eller vänligt sex utan emotionell närhet. Hur kan vi upprätthålla intresset för varandra? Hur förblir jag önskvärd och sexuellt attraktiv? Psykolog, grundare av kvinnors utbildningscenter ”Academy of Private Life” Larisa Renard delar med sig av sitt råd.

Regel 1: sluta vara mamma

Och inte bara för din älskade man, men för alla omgivande män. Förmyndarskap, rädsla för att ge upp ansvar, kontroll och direktiv (”gå inte dit”, ”ta på dig vantar”) – allt detta gör att en man omedvetet förbjuder sex, för ”de sover inte med sin mor”. Därför går sexualitet och önskvärt ur livet..

Vad ska man göra? Spåra dina manifestationer av ”mamma”. Titta på din man, säg ”helande” fraser: ”Jag är din kvinna, du är min man” (du kan tyst, inte högt).

Regel 2: ta bort alltför stort ansvar

Det är särskilt viktigt när huvudintjänaren i familjen är en kvinna. Det är så ordnat av naturen att en man är ansvarig för det ekonomiska flödet, och en kvinna är ansvarig för nöjet. Det är i detta fall som energiflödena utbyts. En man tjänar, en kvinna spenderar.

Vad ska man göra? Ta en stol – ju tyngre desto bättre. Föreställ dig allt ditt ansvar i form av någon form av bild (kettlebell, ryggsäck, etc.). Placera honom mentalt på en stol. Plocka upp en stol, vänd dig om och ge den (och därmed ansvaret) mentalt till din man. Och kom ihåg: vi förändras, världen omkring oss förändras. Du kan inte byta man, du måste ändra dig själv. Försök därför inspirera en man att utvecklas..

Regel 3: lär dig att slappna av

Eftersom en person är fylld med sexuell energi när han är så avslappnad som möjligt, när hans energi inte kläms.

Vad ska man göra? Andas! Andas in i magen och slappna av, lindra spänningen på detta sätt – minst 5 minuter om dagen. Man måste komma ihåg att en kvinna får energi i ett vågrätt läge (det är därför ”loggens dag” är så viktigt), och en man, tvärtom, är aktiv.

Regel 4: Ta tillbaka känslomässig närhet

Det är mycket viktigt att se varandra i ögonen, även under sex. När en person stänger ögonen, föras han in i sin fantasivärld, han är skild från sin partner. Ögon – ingången till känslor från en annan person, ”själens spegel”.

Vad ska man göra? Försök att titta på varandra i minst 10 dagar i 5 minuter, och du kommer att känna en ökning av känslor, intimitet kommer att dyka upp. Viktigt: du måste titta in i vänster öga, det är det mottagande ögat. Ofta bär pirater ett armband på det så att en annan person inte kan komma in i sin värld..

Regel 5: ta bort anspråk

De framkallar medlidande, inte önskan, därav mer kyla än ömhet.

Vad ska man göra? Ställ dig själv frågan: varför kräver jag det här? Han vände sig bort (så vad?), Och jag är hysterisk. Man har redan märkt att förhållandet styrs av den som vill ha mindre sex. Så hantera dig själv. Medan vi är upprörda, arga, har vi ett internt problem. Så snart vi isolerar det, accepterar det, försvinner ilskan. Säg ”Jag accepterar detta problem.” Stärk detta genom att påverka kroppen: andas in medan du håller andan, låt kroppen dra ihop sig medan du andas ut – den normala positionen. Gör 15 minuter om dagen tills problemet försvinner.

Regel 6: ha kul

Jag vill ha mig själv! När en kvinna inte tycker om sig själv och världen omkring sig börjar allt försämras..

Vad ska man göra? Lär dig att fördjupa dig i nöje, sätt på alla 5 sinnen samtidigt. Vi drack inte bara kaffe på maskinen på morgonen, men vi kände dess arom, urskiljade nyanser av färg, kände handen på koppen, uppskattade smaken av den första klunkan och allt detta åtföljd av underbar musik. Ta dig tid, känn de minsta nyanserna. Kontrollera löv, nya förnimmelser dyker upp. Du trivs. Försök att börja med att ansluta minst tre punkter av fem (ögon, näsa, öron, mun, hud).

Regel 7: beröm män

När en kvinna beundrar en man uppstår tanken i honom: ”Jag är bäst!” Och han försöker matcha det.

Vad ska man göra? Titta på din älskade man och säg mentalt: ”Jag är förtjusande, du är förtjusande och sex är förtjusande.”.

För att möjliggöra önskan kan du göra följande övning i tre veckor. Första veckan: vi tittar på varje man vi möter och säger mentalt: ”Jag älskar den här mannen.” Andra veckan: vi tittar på alla män på samma sätt och säger: ”Den här mannen älskar mig.” Tredje veckan: titta och säg: ”Jag älskar den här mannen, den här mannen älskar mig.” Mannen ingår också i kretsen av ”alla män”, så varje gång han går in i rummet säger du också dessa fraser.