Welcome

”Du har en stor … IQ!”: Fraser som gör honom galen

Om du tror att endast kvinnor kan älska med öronen tar du djupt fel..

Till skillnad från det rättvisa könet ifrågasätter män nästan aldrig trevliga ord, vilket innebär att det är enkelt att manipulera dem med smicker. Inte konstigt att de säger att en riktig man alltid kommer att uppnå vad en kvinna vill. En framgångsrik komplimang hjälper dig att få en lönsam romantik, förbättra familjerelationer, förbättra ditt sexliv och öka din älskades självkänsla i svåra tider. Med ett ord, fördelarna med havet, men inga kostnader!

De vill vara bäst

Fokusera på en mans prestationer, även om det är grundläggande äggröra. Var inte lat för att berömma hans färdigheter och förmågor framför vänner.

“Seryozha är en fantastisk kock! Jag tror att han måste öppna en restaurang i framtiden! ”

Ge inte upp när han lägger mandariner i äggen och bara han gillar det här receptet: ”Han är så kreativ! Oavsett vad han åtar sig, kommer han att ge en glädje åt allt! ” Sjung oder till din älskares viljestyrka, intelligens och intelligens. Ingen man kan motstå frasen: ”Jag har aldrig träffat en så intressant samtalspartner som du!” Beundra hans kunskaper om myrstackdesign och hans förmåga att byta glödlampa. ”Vad skulle jag göra utan dig, du är bara ett vandrande uppslagsverk!”

Varning. Det viktigaste är att inte överdriva det. Titta bara på vad han gör varje dag och ge det ett positivt betyg. Försök att inte plåga honom med råd för att inte falla i kategorin kvinnor-vet-det-allt ”Tja, jag sa det till dig!”, Från vilka män springer som eld.

Sex jättar stora och små

Det enda stället där du kan ligga från tre lådor är sex. 99 procent av männen vill vara bra älskare och tro mig, de försöker mycket hårt, så de tror villigt även lätt beröm. En av mina bekanta, en gång i en mans lägenhet, sa gärna efter det första könet: ”Åh! Och din lägenhet är också stor! ” Och sedan skulle hon drömma till:

”Du vet, jag har aldrig sett en så enorm IQ i mitt liv.”.

Tveka inte att upprepa att bara bredvid honom känner du dig som en riktig kvinna, detta kommer att inspirera en man till nya romantiska handlingar. Beröm hans adel, ömhet, värme och passion. Säg att hans närvaro exciterar, dela dina sexuella fantasier med hans deltagande, ta bilder av honom för att lagra bilder i din telefon och njut av dem före läggdags … Med ett ord, visa på alla sätt att han är hjälten i dina våta drömmar och du kommer aldrig ge honom upp till dina rivaler som förmodligen redan är uppradade vid hans dörr.

Varning. Överdriv inte det. Ge inte ut all smickret på en gång, säg en komplimang varje dag. Låt inte en man berusad av sin egen svalka tappa kontakten med verkligheten och börja skriva brev till Angelina Jolie.

Uppskatta individualitet

Använd hans intressen. Om han försöker sjunga karaoke, beröm hans röst, om han är förtjust i politik, instämma och dela sin tro, om han följer mode, beundra hans konstnärliga smak. Varje mans hobby är önskan att få fler positiva känslor, så hjälp honom i detta. ”Jag är stolt över att träffa dig! Du är bara en naturligt född fiskare / marknadsförare / poet / skidåkare! ” Låt mannen känna att du är ett lag och bara bredvid dig kan han inte vara rädd för att vara sig själv. Uppmuntra honom med frasen:

”Var inte uppmärksam på kritik, gå din egen väg, jag kommer att stödja dig i allt!”

Varning. Se till att mannen, under påverkan av överdriven smicker, inte överger sitt huvudjobb och åker till Afrika för att fotografera giraffer. Tillsammans med komplimanger skadar inte en hälsosam dos kritik..