Welcome

11 ovärderliga kärlekstips från våra mammor

Det finns några lektioner som bara hon kan ge.

Relationen med mormor kanske inte är så nära, och systern kanske inte har tillräckligt med erfarenhet, så hjärtat till hjärtat-samtal bör initieras av föräldern. Här är de viktigaste sakerna unga kvinnor behöver veta om relationer..

1. Du har allt att älska

Detta är det viktigaste uttalandet som döttrar behöver höra från mödrar. Det ger självförtroende och insikten att ingenting behöver ändras för att bli älskad. Du måste förklara för din dotter att om någon försöker övertyga henne på annat sätt, så är det inte hennes person, och den som inte uppskattar henne inte förtjänar en plats i sitt liv.

2. För att bli respekterad måste du först respektera dig själv

Detta gäller inte bara partners, utan även familjemedlemmar och vänner. Du bör själv modellera den respekt du vill ha från din man. Om du tar hand om din kropp – förse den med hälsosam mat, tillräckligt med vila och göra den attraktiv, kommer de som är redo att göra detsamma åt dig att dras till dig..

3. Bo inte bara i relationer

Ofta känner kvinnor sig förlorade i frånvaro av sin andra hälft. Du kan inte låta dina relationer och komplex hindra dig från att leva det liv du förtjänar. Påminn din dotter om hennes hobbyer, vänner och tid för sig själv. Allt detta är nödvändigt för att hon ska kunna leva ett lyckligt liv och känna sig uppfylld, oavsett om hon har någon eller inte. Självkärlek och romantisk kärlek kommer bra överens.

4. Din kropp förtjänar nöje

Bara mamma kan berätta det för dig. Vår kropp är inte bara ett önskemål för en partner. Vi måste själva njuta av det, utforska det och uppleva hela spektret av sensationer. Att prata positivt om sex leder inte till promiskuitet, till skillnad från tystnad. Så när din kropp börjar förändras, påminna din dotter om att hon förtjänar en trevlig, säker känsla när hon är redo för det..

5. Lyssna noga på nuvarande och potentiella partners

Detta kommer att rädda henne från många hjärtupplevelser. Om killen hon är intresserad av säger att han inte behöver en flickvän, säg henne att komma överens med det. Om han är oförskämd mot sin mamma, låt henne komma ihåg det. Om en person inte är snäll mot någon, har du inte en illusion om att allt kommer att vara annorlunda för dig. Vanligtvis berättar och visar män nästan allt du behöver veta om dem. Tror inte att du vet att han verkligen menar något annat.

6. Gå i ett förhållande av rätt skäl.

Mödrar bör lära sina döttrar att sann kärlek är sympati, osjälviskhet och generositet. Om dessa egenskaper saknas finns det ingen plats för relationer. Ensamhet, yttre tryck eller gemensamma vänner är inte en anledning att stanna hos någon. Vänta inte på att din dotter får en kris i sitt förhållande. Lär henne att i förväg känna igen tecknen på att detta inte är hennes man, råder American Woman’s Day .

7. Kom ihåg vad du vill och var trogen mot det

Ibland ser en relation bra ut på utsidan men är inte så djup. Kanske känner dottern att hon saknar något. Rådgiv henne att förstå sina önskningar och kommunicera dem till sin partner, eller avsluta relationen. Hon måste ha en stark självkänsla, och hon bör inte försöka bli någon på begäran av en annan person..

8. Trasigt hjärta är inte så illa

Din dotter behöver mest ditt råd när hennes hjärta är trasigt. Påminn henne om att det är helt normalt att känna smärta i dessa situationer, och upplösningen är en lektion i sig. En kvinna kommer aldrig att lära sig mycket om sig själv där, som efter förlusten av kärlek. Hon kommer att förstå att hon är redo att acceptera det hon verkligen behöver och när det är nödvändigt att släppa den andra personen..

9. Om du springer efter någon kommer han att springa iväg

Lär din dotter att inte vara desperat i sitt förhållande. Kärlek kommer i god tid. Otålighet hindrar hjärtat. Hundarna flyr från sina förföljare. Och människor också. Alla behöver en viss frihet. Och om en dotter förföljer någon som inte vill bli fångad, kan hennes värdighet och chanser att hitta sin själsfrände drabbas. Förståndigt beteende gör henne mer önskvärd.

10. Testa inte

Litmuspapper mäter inte någon annans kärlek, men sådana tester talar om din egen osäkerhet och rädsla. Lär din dotter att lita på sin partner och sig själv. Påminn henne om att du har ärvt goda instinkter för att hjälpa henne att välja ett hälsosamt förhållande..

11. Sagor skrevs av män

Bröderna Grimm, Hans-Christian Andersen och Walt Disney försökte övertyga flickorna att vänta på den vackra riddaren på en vit häst. Kvinnor i sagor uppfanns dock av författare av motsatt kön vid en annan tidpunkt och för en annan publik. Låt din dotter inte ens försöka bli som Askungen!

Relaterade material

 • Dåligt råd: hur mormödrar förstör unga föräldrars liv
 • Tristess och rutin: 11 tecken på ett perfekt förhållande
 • kärlek
 • tips
 • mamma
 • förhållandet mellan man och kvinna

Kommentarer

 • Topp
 • Alla kommentarer
 • om projektet
 • Kontakter
 • Reklam
 • Mediakit
 • Villkor
 • Villkor för att hålla tävlingar

”Onlinepublikation” Woman’sDay.ru (VumansDay.ru) ”Massmedieregistreringsbevis EL nr FS77-67790, utfärdat av Federal Service for Supervision of Communications, Information Technology and Mass Media (Roskomnadzor) 13 december 2016 16+.

Grundare: Limited Liability Company ”Hirst Shkulev Publishing”

Chefredaktör: Dudina Victoria Zhorzhevna

Upphovsrätt (c) Hirst Shkulev Publishing LLC, 2020.

All reproduktion av webbplatsmaterial utan förlagets tillstånd är förbjuden..

Kontaktinformation för myndigheter (inklusive för Roskomnadzor):