Welcome

6 tecken på att han förr eller senare kommer att börja fuska på dig

Psykologen sa till vilka män som inte borde förvänta sig lojalitet.

Tyvärr, i frågan om svek, bestämmer inte allt och inte alltid en kvinna. Hon kan arbeta på sig själv så mycket och som hon vill, ordna romantiska kvällar, uppfinna nya rätter, sjunga beröm, gå med på alla experiment i sängen, men mannen kommer ihållande att se och gå till vänster. För det är hans natur. Hur man bestämmer att du har kopplat ditt liv till ett liknande ämne?

Olga Romaniv

1. Älskare av kvinnlig uppmärksamhet

I rättvisans namn måste det sägas att kvinnlig uppmärksamhet är trevlig för alla män. Men det finns de som inte döljer hur viktigt det är för honom. Hans liv är en serie flirtar och romaner av olika längd: från flyktig till kortlivad. Han kan inte låta bli att dela med dig, sin nya flickvän, historier om tidigare sexpartners. En sådan man positionerar sig ursprungligen som en polygam alfa-man, och hans svek mot dig är sannolikt en tidsfråga.

2. Kreativ enhet

Naturligtvis kan man inte säga att en kreativ person kommer att garanteras att förändras, och en affärsman kommer aldrig att göra det. Allt är individuellt. Men en kreativ person är inriktad på att få nya intryck, känslor – detta är hans behov. Att bli kär och nya sexuella möten är ett utmärkt sätt att tillgodose ditt behov av nyhet från de bästa kreativa avsikterna. Dessutom skapar ett gratis schema inom konstområdet, närvaron av ett stort antal möten, nya bekanta grunden för en viss livsstil som innebär moralfrihet.

3. Hemlig person

Det finns ett lösenord på din valda telefon och dator, han skyddar noggrant sitt personliga utrymme så att du, Gud förbjuder, inte av misstag går in i det. Håller med, detta är suggestivt: något är orent här. Detsamma som den patologiska omöjligheten att dela med din telefon i en minut. Om en man har något att skydda och dölja för dig, när du bara är i början av en gemensam resa, vad händer härnäst? Förresten, det kommer inte att vara överflödigt att ta reda på vad han precis gömmer. Kanske fuskar han redan på dig eller någon annan med dig..

4. Erfaren damman

Du träffar en man som redan har upprepat sett fusk. Till exempel blev detta anledningen till att hans förhållande till sin ex-fru eller flickvän bröts upp (skilsmässa). Eller du själv är den som han fuskade med sin älskarinna. Hur som helst är chansen att en sådan man blir trogen mot dig mycket liten..

5. Svartsjuk

Det verkar för dig att din man är patologiskt och, viktigast av allt, helt grundlös svartsjuk. Du förstår inte vad som är fel med honom. Enligt statistik har de flesta patologiska svartsjuka människor fuskat och fuskat mot sin partner just nu. Var säker på att allt som hans fantasi drar kan ske i verkliga livet och i hans eget.

6. lögnare

Om du upprepade gånger har fångat din partner på små och stora lögner och inte alls relaterar till fusk som sådan, tänk på det. På samma sätt kan den här personen dölja anslutningen på sidan. Att ljuga undergräver förtroendet för ett förhållande. Att tro en patologisk lögnare i en sak och inte tro på en annan kommer inte att fungera.