Welcome

8 knep att lära av vuxna filmer

För att diversifiera ditt sexliv kan du titta på erotiska bilder eller läsa relevant litteratur. viagra för kvinnor. Vi berättar för dig exakt vad du bör vara uppmärksam på.

Om du stänger ögonen på det mest intressanta stället och suckar: de säger, du har helt tappat ditt samvete, då går du inte så långt. Sexologer hävdar att skådespelarna i filmer med jordgubbar också har mycket att lära sig.

Intimitet är inte bara i sängen

Att ha sex uteslutande i sovrummet är tråkigt och kan bli uttråkad snart. Försök lägga till variation i ditt förhållande och hitta en annan lämplig plats istället för äktenskapssängen. Detta kan vara badrumsgolvet, köksbordet och andra säkra områden i lägenheten. Det viktigaste är att du känner dig bekväm och intressant.

Låt oss upprepa? Säker!

Skådespelarna måste göra det perfekt i det första taget. Lyckligtvis har du alternativ. Du kan spela upp scenen om och om igen och upprepa om och om igen där du mår bra. Att som sagt säga framgång.

Vackert sänglinne

Du har inte sett skådespelarna njuta av passion på bleka lakan med ett obegripligt mönster? Eller på en hård, hängande soffa vars klädsel borde ha ändrats för några år sedan. Så varför skulle du vara nöjd med lite?

Psykologer försäkrar att vackert sängkläder kan göra underverk och sätta dig i ett romantiskt humör.

Om du vill känna en trevlig kyla och ytterligare stimulerande effekt, välj sedan siden, men se till att dess nyans står i kontrast till hudtonen. Ju mörkare huden är, desto mer känsliga färger bör du välja.

Sexiga underkläder

Och även om du inte går så i det vanliga livet, finns det tillfällen när du bör behaga din valda med en sexig uppsättning, som kommer att innehålla en lekfull korsett eller den mest öppna bh, ett bälte för strumpor och faktiskt strumporna själva. Du kan välja färgen efter eget gottfinnande, men det är den mörka nyansen som ser mest fördelaktig ut. Och se till att din kropp också är beredd (se om du har glömt att bli av med överflödigt hår och återfukta din hud, gör manikyr och pedikyr).

Låt det finnas ljus!

Glöm inte att män älskar med ögonen, så du bör inte stänga av lamporna överallt och dra filten upp till hakan. Han har redan valt dig! Lämna därför svagt ljus och låt din utvalda njuta av din skönhet. Tro mig, det här tänds inte mindre (och möjligen mer) än att titta på erotiska filmer eller tidningar.

Användning av sexleksaker

Tristess och monotoni borde inte invadera ditt förhållande. Tveka därför inte, tillsammans med din valda, regelbundet besöka specialbutiker där du kan köpa smörjmedel som gör sex mindre traumatiska och roligare, liksom en mängd olika prylar som ger dig nya känslor.

Mer ord

Under intimitet kan du (och till och med behöva) göra sexuella ljud som kommer att signalera din partner som du gillar eller ogillar under processen. Du ska inte vara tyst som partisan, annars kan det göra att den utvalda tvivlar på att han verkligen ger dig nöje. Gör därför så att du och din nära och kära mår bra och trevliga..

Njuter av varandra

Det är inget fel med narcissism. Njut av din kropp och din partners sexuella åsikter. Återigen älskar män med sina ögon, så om du vill göra honom galen med din magnetism, försök att älska framför en spegel. Tro mig, han kommer definitivt att uppskatta det.