Welcome

7 regler för den första gemensamma semestern

Resväskorna är packade, solkrämen köps och de efterlängtade kupongerna är nästan i handen. Under de närmaste dagarna är dina bästa vänner den heta solen, det oändliga havet, sandstranden, fascinerande solnedgångar och unika soluppgångar. Och viktigast av allt – ett par veckor ensam med din älskade. Kvinnans dagredaktion har utarbetat tips om hur du kan göra din semester oförglömlig.

Ordna en överraskning

När du väljer en semesterplats, vänd dig till astrologi. Väduren kan till exempel inte ligga på stranden hela dagen och göra ingenting. Leos föredrar fashionabla orter och lyxhotell. För Vattumannen är det viktigaste att allt är nytt och ovanligt. Men för Fiskarna är det mycket viktigt att resten sker intill vatten – en sjö, hav eller hav. Förresten, många resebyråer erbjuder redan turer med hänsyn till resenärens stjärntecken..

Man bör också komma ihåg att en man som verkligen är intresserad av en tjej aldrig kommer att bli snål. Om din älskade säger: ”Älskling, packa dina väskor, vi flyger till Goa! Förresten delar vi utgifterna i hälften ”, jag råder dig att säga adjö till honom. Tyvärr, i sin framtid, ser han dig inte tillsammans. Tja, eller så är han bara en goon, vilket inte heller är bra. En vanlig kille betalar för biljetter med hotellrum, museer med restauranger och till och med ditt spa. Tar du pengar med dig?

Ja. De kommer att behövas för mindre kostnader, köpa souvenirer för flickvänner och … en liten överraskning för din valda. Överraska honom med en romantisk middag direkt på stranden. Allt du behöver göra är att ta en mjuk filt, några doftljus, en korg med färsk frukt och en flaska gott vin. Bilden kommer att kompletteras med den vackra du i all din charm. Det kommer att fungera felfritt! Tro mig, vi män älskar dig inte mindre när vi blir förvånade.

Vakna nära

Låt oss nu gå vidare till en intim fråga – ett rum eller två, med två enkelsängar eller en dubbelsäng? Föreställ dig: du öppnar ögonen, du vill krama din man … Men det var inte där: han sover i nästa rum! Du måste kyssa med en kudde, och din älskade skriker ”god morgon, pupsy-e-hic!” genom väggen.

Tveka därför inte att boka ett delat rum med EN stor säng. Det finns inget roligare än att ha en dag med personen du gillar. Förresten, välj numret mycket noggrant. Det blir synd om du spenderar mycket pengar för ”all inclusive”, men samtidigt öppnas utsikten från ditt fönster mot en deponi.

Var på samma våglängd med honom

Vad förväntar du dig av din semester? Kanske vill du shoppa och restauranger, men din älskade föredrar den ”grönsak” som regelbundet välter på stranden och kall öl. Det finns inget behov av att diktera varandra hur man kan vila korrekt eller felaktigt. Godkänn genast att de första dagarna kan vila som var och en av er vill. Och då kommer du definitivt att hitta något som ni båda gillar..

Lev inte på en rutin

Glöm sommarlägret i din barndom: om att stå upp, träna, tvingade resor på utflykter, delta i sociala aktiviteter etc. Du är redan en stor tjej och han är en vuxen man. Koppla av på din fritid! Det finns inga regler! Vill du dansa till morgonen idag? Excellent! Ta gärna på dig din bästa outfit och gå på festen!

Nästa dag, allt du drömmer om är hur man klättrar upp på en solarium? Perfekt! Beställ läckra uppfriskande drycker, njut av solen, havsbrisen och varandra.

Visa inte din ”fi”

En gång åkte vi till Spanien i ett stort företag. En väns flickvän skulle vara med om två dagar. Den unge mannen förberedde sig noggrant: han köpte kuponger, beställde det dyraste rummet på öns bästa hotell, funderade över en semester baserat på hennes önskemål.

Men tyvärr uppskattade hans älskade inte hans ansträngningar. Fram till slutet av semestern hörde vi bara: ”Det här är en hemsk plats, kan du välja något bättre?”, ”Jag vill inte ha RayBan-glasögon, jag vill ha Gucci!”, ”Det här köket är äckligt, kan vi gå någon annanstans?” … Vi sympatiserade så mycket med killen. Naturligtvis behöver du inte idolisera en man för en gemensam semester. Men du kan fortfarande säga ett artigt ”tack”.

Utför en ritual

Om det finns ett missförstånd i ditt förhållande, kommer en romantisk ceremoni att hjälpa dig. Vid solnedgången hittar du två stenar på stranden. Tala och lägg i dem all ackumulerad negativ energi från tidigare klagomål, motsägelser och dåliga gärningar.

Be varandra om förlåtelse. Ge ditt ord att du aldrig kommer ihåg obehagliga stunder och gamla klagomål igen. Sedan håller du händer och slänger dem samtidigt i vattnet. Kyssa varandra och glöm det onda. I framtiden, glöm inte att du har investerat alla dåliga saker i dessa stenar och det vågar inte längre återvända till ditt liv. Ta hand om varandra och, viktigast av allt, håll ditt ord!

Psykologer säger: ju oftare människor reser, desto lyckligare känner de. Försök att ta en minisemester minst en gång var tredje månad. Du behöver inte flyga till lyxiga Marrakech för att verkligen koppla av. Ibland i landet eller i byn kan du bli hög. När allt kommer omkring är det viktigaste inte en viloplats, utan ett trevligt företag. Och vad kan vara bättre än att resa med din nära och kära? Bara träffa sina föräldrar.