Welcome

Hur man förstår via SMS att han verkligen gillar dig

Först börjar han ställa dumma frågor..

Det är ingen hemlighet att 99 procent av moderna relationer börjar med sms på nätet. Men hur vet du att han verkligen har en förälskelse på dig? besök denna webbplats. Vi frågade killar hur de skriver meddelanden, när de verkligen gillar en tjej, och det här är vad de sa..

1. Han börjar ställa dumma frågor.

För att på något sätt upprätthålla konversationen kommer en man att fråga dig om din favoritmusik, intressanta filmer som du nyligen har tittat på, om din hobby … Med ett ord, om olika obetydliga nonsens. Huvudmålet är att engagera dig i en pennkonversation. Hurra! Han gillar dig!

2. Han börjar gilla alla dina foton rasande.

Om han verkligen är intresserad vill han se alla dina foton på Instagram eller Facebook och samtidigt sätta de omhuldade hjärtan. Om du ser att han gillat de senaste 10-20 bilderna kommer han att vara säker på att han bryr sig om dig.

3. Han tillbringar större delen av dagen med att prata med dig..

Du kan också bestämma graden av sympati med den tid han tillbringar i korrespondens med dig. Om han inte skrev ett eller två meddelanden om dagen utan så många som trettio eller fyrtio, betyder det att han verkligen är intresserad av att kommunicera med dig.

4. Han sparar inte på komplimanger..

Om en man säger fina saker om ditt sinne för humor, erudition, utseende, är du definitivt inte likgiltig för honom. De likgiltiga kommer inte att överväldiga med komplimanger.

5. Han pratar om sig själv.

För att väcka ditt intresse kommer han att prata om sina hobbyer, smaker och till och med be om råd. Det är möjligt att din korrespondens kommer att sluta i en seriös romantik.!

6. Han oroar sig för dig.

Kanske frågor som ”Vad åt du idag?” och ”Hade du en halsduk idag?” verkar lite konstig, men var säker – om han började fråga dem, sjönk du allvarligt in i hans själ. Detta kan också innehålla meddelanden med rekommendationer för att klä dig varmare, frågor om hur du kom hem från jobbet och om du är på gott humör idag.

7. Han saknar.

Han kan bara erbjuda att chatta före sängen, eller han erkänner ärligt att han gillar att prata med dig och att han saknar. Så söt egentligen?

8. Han kommer ihåg dig under dagen.

Mycket ofta, när vi blir kär i någon, börjar allt runt påminna oss om den här personen. Ibland kan han berätta att han bara hörde en låt i radion och kom ihåg dig, eller att han körde förbi ett café och kom ihåg att du älskar pizza …

9. Han erbjuder hjälp.

Du kan testa hur mycket en man gillar dig genom att be honom om en liten tjänst. Hjälp dig till exempel att hitta information på Internet. Om han samtycker omedelbart är han allvarligt intresserad av dig och han är inte lat. Tja, om det hänvisar till att vara upptagen, skriv förlorat.

10. Han skickar roliga bilder till dig.

Inte alla män kommer att göra detta, men om din nya bekant började skicka foton av blommor och katter betyder det att han vill ge dig glädje och få ett leende i ansiktet, och det här är värt mycket!

11. Han tar initiativet.

Naturligtvis är romantisk korrespondens bra, men om en man verkligen gillar dig kommer han antagligen vilja träffas personligen och bjuda in dig till en park, ett kafé eller en biograf. Och om du gillar honom också, gå med omedelbart!