Welcome

10 saker män värdesätter mest i relationer

Under de senaste 100 åren har idéer om vad män behöver vara lyckliga i sina personliga liv förändrats mycket, men något har förblivit orubbligt..

1. Män gillar ärliga kvinnor

Man brukade tro att någon man kunde bli galen av smicker och bedrägligt beröm. Enligt experter inom äktenskapet värderas dock ärlighet av män inte mindre än lojalitet, respekt och fysisk attraktionskraft. Män vill höra sanningen från sina partners. Sanningen, men inte kritik! Den ideala hustrun uttrycker sin åsikt öppet, men bedömer inte.

2. Män vill inte prata om livet

Märkligt nog, men män har ingenting emot det så kallade lediga pratandet. Tvärtom vill de uppriktigt veta hur du mår och gillar inte de ständigt tysta damerna. Enligt forskare är en av de främsta orsakerna till uppdelningen av familjer bristen på kommunikation. Om du inte har något att prata om är detta en mycket alarmerande signal. Endast genom att kommunicera kan vi förstå en partners känslor..

3. Män är mer romantiska än kvinnor

Men, men! Men det är vad forskare säger. Gwendoline Seidman, en amerikansk psykolog och expert inom området mellanmänskliga relationer, genomförde en jämförande analys av nivåerna av romantiska känslor i båda könen och kom till den oväntade slutsatsen att män är överlägsna kvinnor i detta avseende. Som regel är ljusa känslor mycket viktiga för dem, där de är redo att erkänna först. Kvinnor visade sig vara mer pragmatiska när det gäller att välja partner..

4. Män gillar kvinnor med smink

De flesta män hävdar att det inte finns något bättre än naturlig skönhet. Men detta är inte sant. Enligt amerikanska dejtingsajter får medlemmar fler erbjudanden som använder smink och stylar håret. Det vill säga att fysiska attraktioner och yttre glans uppskattas av herrar, säger Brightside .

5. Vägen till en mans hjärta går genom magen

Hemlagad mat betyder mycket för män, och själva matlagningsprocessen är nästan helig. Läckra aromer skapar en känsla av mysighet och komfort. Dessutom är de flesta partners glada om deras älskade behärskar ett riktigt svårt recept och gör något extra för dem. Ja, män älskar det när kvinnor lagar mat för dem, och det här är ingen stereotyp..

6. Män gillar inte andras uppmärksamhet

Om du inte kan föreställa dig livet utan Facebook eller Instagram och enkelt ta fram detaljerna i ditt personliga liv för allmänheten, kom ihåg att detta kan störa människorna nära dig. Män är rädda för tvivelaktig popularitet på sociala nätverk och drömmer inte om att bli hjältar av offentligt skvaller. Enligt psykologer föredrar män att undvika onödig uppmärksamhet och uppskattar kvinnor som kan hålla sina personliga liv hemliga..

7. Män föredrar självförsörjande kvinnor

En söt dår som lyssnar på sin partner med en öppen mun förlorar vanligtvis för en självsäker kvinna – en självständig kvinna som kan bli jämställd i ett förhållande och som det kommer att vara möjligt att övervinna svårigheter tillsammans. Du kan lita på en stark kvinna. Dessutom är självförsörjande kvinnor mer nöjda med sina liv och mindre irriterade..

8. Män behöver utrymme.

Psykolog Deborah Tannen hävdar att kvinnor, enligt sina observationer, tenderar att tillbringa all sin fritid med sina nära och kära, medan män föredrar att vara oberoende och tillbringa en del av tiden ensamma med sig själva. I en sådan situation bör varje familj försöka hitta den perfekta balansen i förhållandet. De flesta experter är överens om att kvävande kärlek och sjuklig svartsjuka kan förstöra det starkaste äktenskapet.

9. Män tänker inte på sex hela tiden.

Stereotypen att män bara behöver en sak är fruktansvärt inaktuell. Och som psykolog Jed Diamond säger är det kvinnor som har skulden för denna stereotyp, för de förväntar sig en viss typ av beteende från sina partners – djärva och något oförskämda. I själva verket är inte bara fysisk intimitet viktigt för män utan också känslan av en säker tillflyktsort, värme och förståelse. Den starka hälften av mänskligheten är trött på att bevisa att de är alfa-män.

10. Män drömmer om både söner och döttrar

Man tror att alla män vill ha söner för att fortsätta sin släktlinje. Dessutom kan du fiska och titta på fotboll med dem. Men enligt en Gallup-undersökning från 2011 drömmer de flesta respondenter om en flicka. Psykologer förklarar denna trend med rädslan för framtida föräldrar om problemen i samband med att uppfostra en pojke: slagsmål, ondska, problem i skolan. Och många Internetanvändare säger om samma sak: i den moderna världen spelar ingen roll för barnets kön och det är oacceptabelt att jämföra vem som är bättre – pojkar eller flickor.