Welcome

Alla människors mest hemliga tankar och önskningar

Beundra mig, stöd och kärlek!

26 december 2019

Kom ihåg den berömda filmen What Women Want? I den lärde sig Mel Gibsons karaktär att läsa kvinnors tankar och fick äntligen reda på vad de verkligen vill ha. Tyvärr har ingen hittills gjort en sådan film om män, men en sådan ”guide” skulle förenkla flickornas liv. Ibland kan det ibland vara svårt att avgöra människors sanna önskningar och avsikter … Idag kommer vår expert att öppna hemlighetens slöja..

Julia Lanske

Världens dejtingscoach # 1, iDateAwards 2019

Certifierad matchmaker, kärlekscoach, innovativ expert på att bygga relationer med framgångsrika män, kompetent psykolog.

Män vill ha beundran

Tror inte att komplimanger uteslutande är manliga vapen för kvinnor. Faktum är att det fungerar bra på män själva. Det rätta komplimangen, som ”gräddas in” av en kvinna i rätt ögonblick, kan ”slå på” en man från ett halvt varv och till och med inspirera honom till prestationer. Genom att betona en människas värdighet avslöjar du de bästa egenskaperna hos honom, gör honom mer självsäker och ambitiös..

Komplimanger värderas av män mycket mer än kvinnor, för de hör inte beröm så ofta. Komplimanger från kvinnor tas särskilt emot av män i närvaro av andra människor – kollegor eller vänner. Genom att ge en man en allmänhet offentligt, därigenom visar du hans bästa egenskaper för dem omkring honom, som om ”PR” i deras ögon. Komplimanger gör det möjligt för en man att känna sin kvinnas kärlek och förstå att han verkligen är viktig för henne..

Män vill hjälpa

Det är viktigt för en man att känna sig som en beskyddare av en ömtålig prinsessa, redo att låna axeln till henne när som helst. Det är därför som en man hjälper en kvinna inser sig själv och blir starkare. Även om det verkar som att du själv klarar den nuvarande situationen, försök att slappna av och ge mannen möjlighet att räkna ut det åt dig..

När du utvecklar ditt förhållande ska du gradvis inkludera din man för stöd. Låt honom lära sig att ta hand om dig – även i små saker. Naturligtvis bör du inte skynda dig till ytterligheter, verkar vara hjälplös och svag i mäns ögon. Detta är särskilt viktigt i ett tidigt skede av ett förhållande, när mannen ännu inte har haft tid att bli kär i dig. Försök att anförtro honom att ta hand om dig konsekvent: låt honom hämta dig från jobbet och fixa kranarna i ditt hus, men bara om han vill..

Glöm rollen som ”stark och oberoende”: lägg dina ”hästar” i båset och sluta leta efter brinnande hyddor i horisonten. Var en riktig kvinna – en som skapar en uppriktig önskan att skydda henne som en kristallvas.

Män vill vara efterlysta

Stereotypen, när en man ”bryter sig in i en tårta” och försöker smälta till och med en flyktig gnist av sexualitet hos en kvinna, men om och om igen vilar mot en betongvägg, har länge varit föråldrad. Naturligtvis är kvinnors mysterium och otillgänglighet fortfarande två ”trumfkort i ärmen” som låter dig ”slå på” män, men de måste användas korrekt.

En man som ser efter en kvinna och ständigt snubblar över hennes kyla och likgiltighet kommer förr eller senare att bli trött på att knacka på stängda dörrar. Därför, så att ”fisken” inte faller av kroken, är det ibland nödvändigt att ”mata” den. Att förföra en man lekfullt och antyda till honom att han lockar dig, du värmer upp hans intresse för dig, medan du lämnar ett spår av insinuationer och mysterier. Om ditt förhållande redan har utvecklats under en tid, var inte rädd för att ta initiativet regelbundet, för män gillar verkligen att känna sig önskvärda och attraktiva i ögonen på sina älskade kvinnor..

Män vill känna kvinnligt stöd

En klok kvinna sa en gång: ”Även om hela världen vänder sig mot min man, kommer jag att stå bredvid honom och ge honom patroner.” Detta är den typ av stöd som män vill från sina kamrater. Men för att kunna stödja en nära och kära måste du först och främst lära dig att känna honom. Stöd från en kvinna som verkligen förstår hur hennes man känner är en ovärderlig investering i ett förhållande..

Att vara bredvid din utvalda, försök att förstå vad han tänker på, hur han uppfattar den omgivande verkligheten, vilka är hans huvudsakliga behov just nu. Försök att hålla samtalet lämpligt när det behövs, och lär dig att prata med honom med en blick om han vill hålla käften med dig. Omfattande stöd av den älskade kvinnan gör en man mer självsäker och starkare. En kvinna som vet hur man stöder en man kan hitta nyckeln till sitt hjärta och ta en viktig plats i honom.