Welcome

Om du ljuger om dessa 8 saker är ditt förhållande dömt.

Kanske är det dags att sluta lura din älskare och dig själv?

Vi möter kärleken i vårt liv och vill att det ska vara för evigt. Och ibland går vi till de konstigaste uppfinningarna och lögnerna för detta måls skull. https://apotekpotensmedel.com/. Men det är lögner som dödar kärleken. Här är de farligaste formerna av att ljuga för relationer..

Abonnenten är tillfälligt inte gratis

En klassiker av genren – en person är gift eller gift, men går in i ett nytt förhållande och visar fullständig frihet från tidigare. Antingen döljer han helt sin status, eller så säger han att en skilsmässa snart ska uppnås. Oftare än inte misslyckas relationer som började mot bakgrund av andra oavslutade relationer. De tål inte osäkerheten, lögnerna, manipulationen, besväret och smärtan från alla håll. Det är mer ärligt för dig själv och den andra personen att inte gå ut på datum eller använda dem som smärtstillande eller distraktion..

Kommer att uthärda, bli kär?

Du verkar ha det bra med den här personen, och han tror att du borde gå till nästa, djupare förhållande. Inte bara dejting utan förlovning. Och till och med äktenskap. Och du är inte säker än.

Du är förlorad, du vet inte om du verkligen älskar den här personen och om du vill tillbringa hela ditt liv med honom. Och här behöver du ärlighet gentemot dig själv och din partner. Du måste lyssna på dig själv och det finns inget att skämmas för att ta dig tid. Det är möjligt att du djupt inne inte är säker på honom eller dig själv, eller dina känslor. Dessa saker diskuteras naturligtvis bäst med din terapeut. Men om du är osäker, ska du inte skynda dig och hålla ett bra ansikte för att behaga någon.

Passerade förbi

Relationer trivs på förtroende. För att göra detta måste du ha modet att avslöja för din partner vem du är, vilken typ av person du verkligen är..

Detta betyder inte att du behöver berätta om alla skelett i din garderob vid första dejten, men gradvis måste du öppna upp. Om du vill ha ett förhållande som tål dåliga tider.

Att ge upp sanningen påverkar relationer på samma sätt som att ljuga. ”Du ska aldrig ljuga om varför ditt senaste förhållande slutade, till exempel. Det är viktigt för din partner att veta vad som gick fel tidigare och om du fortsätter att bete dig som du gjorde då. Säger Kimberly Hershenson, en licensierad terapeut. Hershenson inkluderar också psykiska problem i den här listan. ”Det är viktigt att veta om du har kämpat mot depression, ångest eller missbruk eftersom det ger din partner information om potentiella utlösare du kan ha.” Det är också viktigt att berätta för din partner om du har varit i fängelse, gått i konkurs eller gått ur skolan eller någon annan djup, mörk hemlighet som du inte skulle vilja dela med någon. Men när du erkänner kommer du att känna ny frihet genom att avslöja din sårbarhet, och det är så sann kärlek föds..

Pengar spelar roll

”Familjen är en kombination av ekonomi, och det kräver mycket förtroende, och detta förtroende är verkligen smärtsamt när partner gömmer sig eller direkt ljuger om sina särdrag i förhållande till pengar.”,

Säger Dr Francis. Att låtsas att du har mindre pengar är lika dödligt som att låtsas att du har mer än du har.

Pengarsamtal är oundvikligt. Utan detta kan du inte riktigt planera för framtiden tillsammans. Det bästa sättet att hantera denna konversation är att gå vidare och vara ärlig om du har stora skulder eller stor förmögenhet. Du kan inte ljuga om ekonomi, eftersom de är grunden för grundläggande familjesäkerhet. Hur du spenderar och hur du sparar är en fråga för livet, och i sin diskussion måste du vara ärlig från början.

Vill du verkligen (eller inte vill) barn?

Ett barn är en viktig person. Om du vet att din partner vill ha eller inte vill ha barn, och din önskan är exakt motsatt, bör du erkänna detta faktum och inte vänta på att det ska förändras. På så sätt kan du bestämma om din framtid ska delas. ”Ibland berättar partners öppet lögner om sina mål, önskemål och behov för att vara flexibla. Denna form av oärlighet kan orsaka rädsla, förbittring och ångest i relationer. När en partner inte känner sig fri skapar det frustration över tiden, säger Carla Marie Manley, MD, klinisk psykolog..

Fuska inte med villkor

Det är också viktigt att komma överens om villkoren direkt. Vad som är förräderi för en är naturlig polygami för en annan, vilket han lugnt rättfärdigar i sig själv. Tja, eller ett öppet äktenskap. Här är det viktigt att komma överens i termer och uppfatta dem på samma sätt, behandla dem entydigt. Om din polyamory för ett annat är ett svek, så kommer du naturligtvis inte att hålla länge tillsammans.

”En av de värsta sakerna i ett par är att inte berätta för varandra om det mest dödliga hotet i ett förhållande – en annan persons invasion! Säger Wendy L. Patrick, doktor, författare till Red Flags. – Du måste veta om en annans eventuella utseende, inte bara för förtroende utan också för fysisk hälsa. När allt kommer omkring riskerar ljuger den andra partnern att drabbas av en STD. ”.

Du är inte sjuk och låtsas

”Par ska alltid vara ärliga mot varandra om hälsa..

Att ljuga för din partner om att vara inflammerad, skadad eller permanent sjuk är mycket grym manipulation, säger Francis. – Det här är en vanlig lögn. Det används ofta för att framkalla medlidande eller skuld ”, förklarar terapeuten och föreslår att man tänker på sina verkliga motiv för detta beteende..

”Fråga dig själv varför gör jag det här? Vad hoppas jag få? Är jag ärlig mot den andra personen? Om du kämpar för att fatta dessa beslut eller befinner dig i att berätta samma lögn i olika relationer, inser att det är ditt beteendesscenario som förvandlar dig till en osäker person att samarbeta med. Och det är dåligt för dig också. De flesta människor ljuger inte om de tycker att de har andra alternativ för att tillgodose deras omedelbara behov. Du behöver bara inse vad du verkligen vill, tillägger hon..

Falsar en orgasm

Du låtsas att du är okej, men det är du inte, särskilt i sängen. Och det är en farlig lögn för ditt förhållande..

”Partners borde aldrig ljuga om vad som stör dem i en relation i något viktigt ämne”, säger Marnie Feuerman, Ph.D. Att ljuga om dina känslor kan sträcka sig från var du vill äta, till var du vill bo, till ditt sexuella nöje. Att låtsas från ett otillfredsställande sexliv kommer i slutändan att förstöra ditt förhållande. Att ljuga blir ofta en hal väg, som om det är lättare att ljuga än att säga sanningen. Men som ett resultat börjar människor koppla ifrån om de inte kan tala uppriktigt med varandra om de viktigaste sakerna. Att säga att du aldrig haft en orgasm och att du låtsades hela tiden är väldigt läskigt. Men du kan använda hjälp av en sexolog eller psykolog. Det är viktigt att inleda detta samtal, gradvis komma upp, utan anklagelser, men med samarbete ”.